Hoe werkt het?

NBF Gingival Gel is een tandvleesgel die door de ultrafijne (nano) deeltjes direct door het tandvlees wordt opgenomen. 

NBF (Nano-Bio-Fusion)

De gel bevat een gepatenteerde antioxidanten-therapie. Dit wordt ook wel de Nano-Bio-Fusie technologie genoemd. Hierdoor is het mogelijk om een emulsie te creëren van nanodeeltjes.

Ultrafijne nanotechnologie

In de mond wordt de gel zonder deze technologie snel door speeksel weggespoeld en vervolgens doorgeslikt. De combinatie van verschillende ingrediënten in de vorm van nanodeeltjes zorgen voor een sterke laag die zich hecht aan het tandvlees en direct wordt opgenomen. Hierdoor is de gel zo lang mogelijk werkzaam in de mond.

Weerstand tegen schadelijke stoffen door vitamine en propolis extract.

Vitamine C + E

Vitamine C + E bevatten antioxiderende eigenschappen die weerstand bieden tegen schadelijke stoffen (vrije radicalen) in de mond. Deze vrije radicalen beschadigen het gezonde tandvlees en verhinderen het herstel van het ontstoken tandvlees. NBF Gingival Gel neutraliseert deze vrije radicalen en laat het tandvlees herstellen.

Propolis extract

Propolis extract wordt aangemaakt door bijen om zichzelf te beschermen tegen bacteriën. Hierdoor heeft het propolis extract een antibacteriële werking en dit is van belang voor het aanpakken van tandvleesontsteking en het versterken van de weerstand.

Hoe verschilt NBF Gingival Gel van vergelijkbare producten tegen tandvleesontsteking?

Om te verduidelijken hoe NBF Gingival Gel verschilt van andere vergelijkbare producten, hebben we voor jou een aantal eigenschappen op een rijtje gezet.

Vergelijkingen bekijken
tabel werkzame stoffen

Heb je vragen?

Neem Contact met ons op en wij geven je advies over het gebruik van NBF Gingival Gel